avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 481 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Cifra de afaceri - 2008
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Cifra de afaceri - 2008

In legatura cu notificarea cifrei de afaceri pentru 2008: nu am depus aceasta notificare pana la data de 25 ianuarie 2009, nu s-a modificat nimic in vectorul fiscal, CA este sub 10.000 euro, decont TVA trimestrial. Care sunt consecintele? V-a trebui sa platesc vreo amenda? Care este baza legala? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Konstantza , utilizator 15:40, 5 Februarie 2009
Codul fiscal, art. 156/1, alin. (2) si alin. (6).Daca e singura abatere, poate scapati doar cu un avertsiment.Amenda cred ca e de 500 cu 250 in 24 de ore.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva ani_muresan2000 ani_muresan2000 daca in anul 2009 am fost platitor de tva lunar conform cifrei de afaceri a anului 2008,in anul 2010 pot deveni platitor de tva trimestrial daca cifra de ... (vezi toată discuția)
Tva -perioada fiscala !!!! camicami camicami Am o societate ,care in anul 2009 a depus decontul de TVA (300) trimestrial.Societatea are cifra de afaceri realizata doar din operatiuni scutite pentru ... (vezi toată discuția)
Curs valutar - 35000 euro plafon tva ptr societatile neplatit de tva miraj miraj sunt persoana juridica neplatitoare de tva - plafonul de tva este pana la 35000 euro as vrea sa stiu la ce curs se calculeaza , de exemplu la data de ... (vezi toată discuția)