avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inventar in absenta gestionaruui
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inventar in absenta gestionaruui

Sunt gestionar la un depozit de motorina al unei firme private ce are un parc auto foarte mare. De cca 9 ani sunt de neinlocuit pentru ca mi-a fost refuzat concediul de odihna care ar presupune inventar, predarea gestiunii etc.De ceva vreme am observat ca nu mai ies bine cu motorina la sfarsit de luna si am tras semnalul de alarma ca trebuie lucrat in regim de iarna, densitate etc. Nimeni nu a luat nici o masura iar lipsa mea in gestiune a crescut. De teama am facut o depresie, am lasat cheile in birou, m-am internat in spital la psihiatrie. Dupa o luna de spitalizare au venit dupa mine si m-au luat din spital sa ma prezint de urgenta la servici.M-am gandit ca in sfarsit mi se va face inventarul si voi fi dat afara.As fi preferat asta decat o lispa de cateva miliarde in inca cateva luni. Insa n-a fost asa. Am stat degeaba pe la firma toata ziua si fiindca n-a fost patronul acolo am plecat inapoi la spital. Aud acum ca mi-au facut inventarul in lipsa si ca firma intentioneaza sa ma dea in judecata pentru lipsa din gestiune.Stiu ca am avut o lipsa insa ei au pus alte persoane timp de o luna sa distribuie motorina si abia apoi au facut inventarul.
Cum m-as putea apara in acest caz? Aveau voie sa-mi fac inventarul fara mine ? Si mai ales la patru saptamani dupa ce alte doua -trei persoane au ..intrat in gestiunea mea" ?
Risc inchisoarea sau va fi un proces civil (comercial) ?

Alte discuții în legătură

Lipsa in gestiune simi_sacele simi_sacele buna ziua.va rog mult sa-mi dati niste sugestii in problema pe care o am.am lucrat ca gestionar al unui depozit timp de 5 ani,neiesind niciodata cu lipsa in ... (vezi toată discuția)
A fost legalala desfasurarea inventarului? Manu C. Manu C. Sora mea a lucrat ca gestionar -vanzator la un magazin de textile si cosmetice.Pe la mijlocul lui octombrie a avut loc un mic incendiu in magazin de la un ... (vezi toată discuția)
Gestiunea levi1 levi1 Buna ziua. Va rog sa imi dati niste sfaturi in urmatoarea problema: Pana acum un an, am fost angajat la o societate in functia de director executiv, cu ... (vezi toată discuția)