buna ziua.va rog mult sa-mi dati niste sugestii in problema pe care o am.am lucrat ca gestionar al unui depozit timp de 5 ani,neiesind niciodata cu lipsa in gestiune la niciun inventar.m-am imbolnavit din cauza suprasolicitarii fizice si psihice,internandu-ma in spital.in ziua internarii in spital am anuntat angajatorul de acest lucru.dupa insanatosire m-am trezit ca la inventarul facut in lipsa mea au reiesit lipsuri in gestiune de peste o suta de milioane vechi.inventarul s-a facut in lipsa mea sau a vreunui reprezentant al meu,la o luna dupa internarea mea si mai mult ,la intoarcere am gasit pe postul meu alt gestionar.eu nu am vazut,nu am semnat,nu mi s-a prezentat vreun proces verbal nici al inventarului facut de ei si nici de predare-primire a gestiunii.va rog sa ma ajutati cu un sfat deoarece am ipotecat apartamentul la angajare.dupa un an si 4 luni am mers dupa cartea de munca,pe care mi s-a zis este completat nemotivat, iar angajatorul nu imi elibereaza cartea de munca amenintandu-ma cu executorul.nu am avut nici somaj,nu mi-am dat nici demisia.va rog spuneti-mi cat este de legal si ce ar putea fi de facut pentru a imi obtine cartea de munca.multumesc.
Pentru recuperarea cartii de munca faceti reclamatie la INSPECTORATUL TERITORIAL DE MUNCA.In ceea ce priveste gestiunea sunt mai multe lucruri de lamurit.A fost o gestiune colectiva?Cine a avut cheile de la magazie?Inventarul trebuia facut imediat dupa internarea in spital,nu dupa o luna ,asa cum mentionati.Ati avut subinventare?ETC...Multa bafta...
Legalitate
dorinnimerschi
Am deţinut funcţia de viceprimar în mediul rural în perioada 2004-2008.La preluarea mandatului, nu am primit nimic pe inventar de la precedentul vice. ... (vezi toată discuția)