avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chiriasi rau platnici si rau intentionati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chiriasi rau platnici si rau intentionati

Buna ziua,am inchiriat apartamentul in luna august ,pe un an,dar nu au platit decit luna august intretinerea,de atunci s-au adunat restante,motivind ca persoana din contract a avut un acciden si este in coma la spital,si nu mai au bani.Deasemenea nici chiria nu au mai achitat-o,de 3 luni,lumina si gazele,care au fost oprite.I-am notificat sa achite datoriile restante si sa elibereze apartamentul,dar acestia refuza,am sesizat si la sectia de politie din zona,si se pare ca sunt cunoscuti cu aceasta modalitate de existenta,tipic tiganesca.Mai mult au declarat ca lociuesc 4 persoane si veciniiii spun ca sunt mai multi ,sustragindu-se de la calcularea corecta a cheltuielilor comune.Eu am fost deja notificat de asociatie pentru plata restantelor,cum pot sa-i scot din apartament daca sunt rau voitori,iar executorii judecatorest i spun ca instanta nu nu incuvinteaza evacuarile pe timpul iernii?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 11:03, 18 Decembrie 2012
Nu ati precizat concret daca exista clauze contractual asumate in situatia necesitatii rezilierii contractului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

stau in chirie de 4 ani cu 2 copii ... elenaalbieru1976@icloud.com elenaalbieru1976@icloud.com buna ziua .. Am o problema , Stau in chirie de 4 ani cu 2 copii . Unul mic de 7 ani .. luna asta ma anuntat ca trebui sa plec la sj luni ca se muta fata .. in ... (vezi toată discuția)
Conditii impuse abuziv umililor consumatori numecod numecod Lasand la o parte mesajul amenintator ce e practicat frecvent de marile companii prestatoare de servicii ai caror clienti sunt intotdeauna supusi unor ... (vezi toată discuția)
Contracte de inchiriere luducornelia luducornelia Care sunt caile de a scoate din locuinta inchiriata ,un chirias care nu si/a platit facturile de la intretinerea locuintei,apa,gaz, lumina,gunoi si care a ... (vezi toată discuția)