avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... daune morale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

daune morale

am avut-o pe mama mea internata in spitalul de psihiatrie, iar in rma cu doua saptamani a fugit si nu mai stim nimic de ea. Vreau sa dau spitalul in judecata, sa fie trasi la raspundere cei vinovati si sa cer daune morale. Am vreo sansa? eu nu ma aflu in ingrijirea ei deoarece sunt casatorita. mentionez ca nu stim nimic de mama nici la ora actuala, nici daca e in viata ori decedata.
Ati putea sa facet acest lucru si consider ca in fata instantei ar fi considerata legala, daca dvs ati sustine ca fuga mamei dvs v-a provocat stres.
nu ma intereseaza daunele morale cat ma intereseaza sa fie spitalul tras la raspundere. Am unele retineri in ce priveste castigarea lui intrucat asistentele mi-au spus ca nu era sub cheie ca sa fie supravegheata, iar ele nu pot supraveghea 60 de pacienti. pot incepe actiunea daca nu stim nimic de mama, sau, doamne fereste, trebuie sa gasim corpul intai?
Si ce este mai important pentru dumneavoastra in acest moment: sa va gasiti mama sau sa fie tras la raspundere spitatul si dv sa va alegeti cu eventuale daune morale?
ambele. in caz ca se intampla ceva, nu vreau sa se spele toata lumea pe maini si sa scape cu basma curata :)
m_ella2005, sa nu va imaginati ca vreau sa ma imbogatesc peste noapte sau sa imi ridic palate, doar vreau doar ca spitalul sa fie tras la raspundere pentru iresponsabilite pentru ca asistentele au vazut-o in momentul plecarii si nu au luat masuri.
Fac tot ce imi sta in putinta sa o gasesc, credeti-ma, ca doar e MAMA, nu poate fi inlocuita cu nicio suma de bani. Tare as vrea sa fiti in pielea mea pentru doua minute macar ...

Ultima modificare: Joi, 20 Decembrie 2012
andreea_filipov, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pot face fanny000 fanny000 Buna seara, sunt asistent medical si acum 2 zile am primit pumni in cap de la un pacient cu tulburări de personalitate in timpul serviciului (vezi toată discuția)
Problema legata de pastrarea anonimitatii ? XmasterX XmasterX Buna ziua ! Ma intereseaza sa stiu daca prin publicarea pe internet a unor poze din curtea unui spital de psihiatrie in care apar si masini parcate ... (vezi toată discuția)
Scuter care ,,darama"o dacie... condusa de un betiv funfanbizz funfanbizz Buna ziua, Va rog mult dati-mi un sfat! Nepoata mea, studenta anul 3, a fost implicata intr-un accident rutier in timp ce se afla pe un scuter cu prietenul ... (vezi toată discuția)