avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Avem o problema
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Avem o problema

Acum multi animsotul meu i-a lasat cumnatului o masina veche.Acesta a circulat f putin cu ea si intr-o zi el a zis ca a fost furata.Oricum,nu valora cine stie cit.
Intre timp a aparut un litigiu in familie si de atunci nu mai tinem legatura.In toti acesti ani noi am platit impozit pe masina si acum am vrea sa nu mai dam bani statului degeaba.Va rog mult daca puteti sa ma ajutati sa-mi spuneti cum trebuie sa procedam pt radierea masinii in aceste conditii.
Va multumesc mult
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 18:51, 18 Decembrie 2012
A fost reclamata ca furata?
Daca da, mergeti si radiati-o din circulatie in baza dovezii de furt date de politie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autovehicul nr vechi fara proprietar busulete busulete buna seara as dori sa achizitionez un autovehicul din judetul cluj, care a fost cumparat in urma cu multi ani de la proprietarii din acte, fara intocmirea ... (vezi toată discuția)
Act vanzare cumparare auto Bossde_Boss Bossde_Boss Buna ziua!.... Unde se fac actele de vanzare auto daca nu exista posibilitate de eliberare factura? Sunt valabile si cele tip cu certificat de radiere ... (vezi toată discuția)
Soțul meu a înmatriculat o mașină pe numele lui ca să ajute un vecin, iar acum avem de plătit impozit pentru că vecinul nu vrea să știe de datorie. suntem disperați, ce putem face? Claus85 Claus85 Buna ziua! Vreau sa știu cum sa procedez in cazul in care sotul meu a ajutat pe un vecin sa înmatriculeze o mașina pe numele lui iar anul trecut ia venit ... (vezi toată discuția)