avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită consecinte neplata factura telefonie mobila
Discuție deschisă în Executare silită

consecinte neplata factura telefonie mobila

Buna seara!In cazul neplatii unei facturi telefonice de 100ron ,plus nerespectarea contractului pe 2 ani de zile ,daca compania de telefonie mobila alege sa ma dea in judecata ,si castiga procesul ,poate sa imi execute silit un bun imobil?
Cel mai recent răspuns: TDorina , utilizator 20:10, 18 Decembrie 2012
Se poate executa orice bun mobil sau imobil al dvs. pana la recuperarea intregului debit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, am un abonament la vodafone. pe care nu l-am mai plătit.. ... Marian244 Marian244 Buna ziua, am un abonament la vodafone. Pe care nu l-am mai plătit.. vodafone m a dat la o firmă de recuperare am primit o somatie de la firma de recuperare ... (vezi toată discuția)
Neplata facturii de telefonie orange pe toata durata contractului notafraiddd notafraiddd Buna seara as avea o intrebare. Recent niste prieteni au \"scos\" cateva telefoane de la Orange, prin \"scos\" ma refer ca si-au facut un abonament in urma ... (vezi toată discuția)
Executare silita...? translator29 translator29 Am avut o factura de plata la o companie de telefonie mobila. Nu am achiatat-o, au trecut mai ult de 3 ani de atunci, si acum imi trimit scrisori cum ca ma vor ... (vezi toată discuția)