incepand cu data de 1 ian 2012 am intrat in concediu de ingrijire a copilului si am optat pt varianta de 2 ani.Acum ,as vrea sa revin la munca avand in vedere faptul ca s/a schimbat legea .ceea ce nu stiu e daca primesc acei bani suplimentari ,pe care ii primeam daca optam pt concediu de un an..pana la varsta de doi ani a copilului
art.7 din OUG nr.111/2010 prevede:
(1) Persoanele care în perioada în care sunt îndreptăţite săbeneficieze de concediul pentru creşterea copilului prevăzut la art. 2 alin. (1) obţin venituri supuse impozitului prevăzute la art. 3, au dreptul la un stimulent de inserţie în cuantum lunar de 1 ISR.
(2) Stimulentul de inserţie prevăzut la alin. (1) se acordă, după cum urmează:
a) pentru persoanele care beneficiază de concediul pentru creşterea copilului prevăzut la art. 2 alin. (1) lit. a), dacă acestea obţin venituri supuse impozitului înainte de împlinirea de către copil a vârstei de un an, pentru perioada rămasă până la împlinirea de către copil a vârstei de 2 ani; b) pentru persoanele care beneficiază de concediul pentru creşterea copilului prevăzut la art. 2 alin. (1) lit. b), dacă acestea obţin venituri supuse impozitului, după împlinirea de către copil a vârstei de un an, pentru perioada rămasă până la împlinirea de către acesta a vârstei de 2 ani;
Art.2 alin.1 lit.b din OUG nr.111/2010 se refera la CCC cu o durata de 2 ani, pentru acre dvs ati optat.