avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 882 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contrabanda cu tigari
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

contrabanda cu tigari

Am fost trimis in judecata pt. contrabanda cu tigari( art.270 rap. la art.274 legea 86/2006 modificata in 2010), pt. aderare la un grup infractional organizat, mai exact am fost prins in trafic cu 6 baxuri cu tigari apoi pt ca am vb cu un anume despre 5 ha de teren s-a interpretat ca i-am vandut respectivului 5 baxuri de tigari marca necunoscuta...in felul acesta am aderat la un grup organizat ( art.7 legea 39/2003). Problema este ca atat eu cat si inca 30 de persoane am mers pe 320.1 adica am recunoscut tot. Din 33 de inculpati 30 au mers pe 320 iar 3 pe judecata normala dosarul fiind disjuns si este judecat de catre judecatori diferiti, in dosarul cu cei trei se judeca si partea civila. Acum axista un recurs in interesul legii , decizia nr.17/12.11.2012 care spune ca acelasi judecator se poate pronunta in ambele dosare. Este acesta un motiv de casare, mentionez ca suntem in faza apelului, si trimitere spre rejudecare?

Alte discuții în legătură

Recurs in interesul legii adi_p525 adi_p525 Decizia nr.17 din 12.11.2012 in cazul in care unii inculpaţi se prevalează de art.320.1 iar altii nu in cazul unor cauze care su conexiune intre ele (ex. ... (vezi toată discuția)
Contrabandă țigări. bună seara, sunt împreună cu soțul meu arestati la domiciliu ... Alli563 Alli563 Bună seara, sunt împreună cu soțul meu arestati la domiciliu de 4 luni și suntem acuzați pt contrabandă de tigari si aderare la un grup infractional ... (vezi toată discuția)
Complicitate la contrabanda calificata si constituirea unui grup ... Gabriel20222 Gabriel20222 Complicitate la contrabanda calificata si constituirea unui grup infractional organizat sunt sanse la amanarea aplicarii pedepsei prima abatere penala ? Acciza ... (vezi toată discuția)