avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... incetare contract pe perioada determinata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

incetare contract pe perioada determinata

in iulie 2012 m-au anuntat ca se restructureaza postul de asistent de farmacie, dar m-au chemat inapoi pe perioada determinata, 3 luni si pe urma inca 3 luni. acum in 31.12.2012 imi inceteaza contractul de munca pe perioada determinata.eu mai am de luat 13 zile de concediu de odihna.cum se procedeaza.pot face o cerere pt a-mi fii platite aceste zile?
urmeaza sa mai raman la ei, dar pe un alt post, de lucrator comercial, dar pt asta se face alt contract de munca.
cum ma sfatuiti sa fac?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:34, 19 Decembrie 2012
Daca pana la data incetarii c.i.m. nu beneficiati de toate zilele de CO aferente perioadei lucrate, atunci ,conform art.146 alin.4 C.mun., zilele de CO neefectuate se compenseaza in bani la incetarea c.i.m.

Art.146 (4) C.mun. : Compensarea în bani a concediului de odihnă neefectuat este permisă numai în cazul încetării contractului individual de muncă.

Compensarea in bani operaza si fara afi nevoita dvs sa solicitati acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acordare concediu odihna olguta79 olguta79 O firma este obligata sa acorde concediu de odihna unui salariat care a fost angajat in perioada mai 2012-noiembrie 2012 , tinand cont ca desfacerea ... (vezi toată discuția)
Compensare in bani a concediului de odihna mariusbratfalean mariusbratfalean Am un angajat care doreste incetarea contractului de munca prin demisie, cu acordul partilor. Am fost de acord. Acum imi solicita plata concediului de odihna ... (vezi toată discuția)
Incetare contract de munca FLAVIA VLAD FLAVIA VLAD doresc sa stiu daca in momentul in care se inchide contractul de munca cu un angajator acesta este obligat sa plateasca angajatului zilele de concediu de ... (vezi toată discuția)