avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Model contract de barter
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Model contract de barter

Are cineva idee de un model de contract de barter intre o persoana fizica si o scoala pentru inchirierea salii de sport? Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:07, 20 Decembrie 2012
Model de un astfel de contract gasiti aici
[ link extern ]

[ link extern ]

Contractul il puteti adapta la situatia dvs ...
Va multumesc frumos, acest document l-am tot gasit, speram sa existe unul adaptat. Eu sunt antrenor de fotbal si doresc sa fac un astfel de contract cu un director de scoala, doresc pregatirea echipei scolii in schimbul salii 2-3 ore pe saptamana. As fi recunoscator oricui m-ar putea ajuta. Sarbatori fericite tuturor!!!
Va fi foarte greu de gasit asa ceva .. cine a avut nevoie de asa ceva va poate pune la dispozitie un model excat cum doriti dvs ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echivalare mamaligar mamaligar am facut 3ani de facultate (sport,fotbal) plus 2ani de master.Se echivaleaza cu licenta b de antrenor de fotbal?multumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Cod caen pfa instructor de fitness rizeamihai578 rizeamihai578 Sunt instructor de fitness și doresc să îmi înființez un PFA în acest domeniu. Vreau să pot presta activitatea la sala de fitness, la domiciliul ... (vezi toată discuția)
Cod caen 8551 Justdantz Justdantz Buna ziua , As dori sa deschid o microintreprindere neplatitoare de tva , cod caen 8551 . Miscarea pentru care doresc sa deschid firma este inexistenta ... (vezi toată discuția)