Buna seara ,acum 2 zile am fost prins cand am incercat sa fur din [editat ] un salam si o cutie de ton,agentii de paza m au dus intr o camera unde mi au luat datele si au spus ca trebuie sa achit contravaloarea(60 ron),la scurt timp dupa ce am platit bani mi s a spus ca,cheama politia si mi au restituit bani.In scurt timp au ajuns si politisti care mi au luat datele si m au condus la sectie unde mi au fost luate amprentele si mi s-a luat o declaratie.Ce mi se poate intampla ,tin sa mentionez am 20 de ani ,nu lucrez,o situatie financiara slabuta,sunt student anul 2 si este prima abatere.
platiti contravaloarea produselor la politie astfel incat prejudiciul sa fie recuperat. In instanta mergeti pe recunoastere, cereti aplicarea 320 ind.1 cod proc. penala si cel mai probabil veti obtine o pedeapsa cu inchisoarea, a carei executare va fi suspendata.
daca nu exista prejudiciu, in sensul ca produsele sustrase au ramas in magazin, nu mai trebuie sa achitati nimic. Cat despre pedeapsa, nu va putem garanta ca ajungeti sau nu in instanta si ce pedeapsa veti primi.