avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1014 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... diploma spiru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

diploma spiru

am terminat SPIRU ID 2007 LB ROMANA LA BUCURESTI, APOI AM TERMINAT 2 MASTERE LA UPG. mentionez ca detin diplomele in original.Pot avea vreo problema cu incadrarea la locul de munca?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 15:26, 24 Decembrie 2012
Daca unitatea de invatamant a fost legal acreditata,de vreme ce ati absolvit si 2 mastere,normal nu ar trebui sa intampinati probleme la incadrare si luarea in evidenta a documentelor respective
Daca este vorba despre o angajare in sectorul bugetar , atunci poate exista probleme cu diploma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot fi promovata la studii superioare crimea crimea Lucrez in administratia locala si anul acesta adica 2009 am terminat facultatea respectiv Universitatea Spiru Haret specializarea contabilitate informatica ... (vezi toată discuția)
Adeverinta facultate doru_1 doru_1 Buna ziua! Am o mare nedumerire.Am terminat vestita de-acum Spiru Haret si am probleme in a-mi transforma postul .Tot spun ca ID-ul reprezinta o ... (vezi toată discuția)
Certitudine in cazul absolventilor spiru haret? paulaprof paulaprof Buna ziua! Ma adresez d-voastra deoarece ma aflu intr o situatie incerta in ceea ce priveste validitatea diplomelor de la Spiru Haret. Am absolvit in 2008 la ... (vezi toată discuția)