avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Ce metode de verificare a declaratiilor depuse exista?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Ce metode de verificare a declaratiilor depuse exista?

Salut,
Stie cineva va rog daca exista vreo modalitate de a verifica daca sunt depuse declaratiile si raportarile la administratia financiara la zi?
Intreb asta pentru ca eu nu ma ocup direct de asta si am vazut ca pe mfinante.ro data ultimei declaratii/bilant este mai veche de jumatate de an.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: cristidas , utilizator 20:15, 8 Februarie 2009
Metoda directa, va duceti la administratia financiara si cereti un inventar al declaratiilor, vi-l listeaza pe loc.
OK, m-am dus pana acolo si am incercat sa aflu de la ce camera sau ce departament sa iau asa ceva, si nu a stiut nimeni. Stiti cumva dumneavoastra cam unde as putea sa cer acest inventar?

Multumesc
Ce administratie?
Sector 3, cea de pe Calea Mosilor cred.
Pai daca credeti ca e pe Calea Mosilor, inseamna ca nu ati fost, v-am prins!Cum intrati in administratie, la parter, faceti stanga, si usa din dreapta, camera 5 cred,unul din birouri, daca nu se mai dau acolo, va duceti la inspectorul de suburbie care este la etaj.Sa aveti la Dvs.o delegatie.

Alte discuții în legătură

Intreprindere individuala - facilitati de cazare julia1andrew julia1andrew De la inceput va spun ca nu ma pricep deloc la treburi de astea fiscale si ca doar conjunctura m-a determinat sa deschid o intreprindere individuala. Am o mica ... (vezi toată discuția)
Ruc - pfa kosminus kosminus sa va explic in cateva cuvinte : Am depus cere de radiere pfa, la orc, si acum trebuie sa merg la finante , cu toata documentatia. Mi-au si trimis ... (vezi toată discuția)
Poprire cont firma mihaelamc4 mihaelamc4 Buna ziua, Ieri mi s-a institutit o popriere pe contul firmei si s-au tras 5 lei. Suma nu este mare, dar problema este ca nu am primit nici o instiintare ca ... (vezi toată discuția)