avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... licenta in stiinte administrative este buna pentru ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

licenta in stiinte administrative este buna pentru incadrarea ca administrator de scoala gimnaziala?

am absolvit facultatea de stiinte administrative in anul 2010 si in anul 2012 am gasit un post de administrator la o scoala gimnaziala dar am primit negatie la incadrarea cu studii superioare deoarece nu este compatibila cu functia.
va rog daca puteti sa-mi spune-ti de ce licenta in stiinte administrative nu este compatibila cu functia de administrator la o scoala bugetara?
Cel mai recent răspuns: d_doinita , utilizator 19:56, 20 Decembrie 2012
Stiintele administrative (administratia publica) sunt stiinte sociale si politice, nu au nicio legatura cu postul solicitat.
Postul pe care il doriti se numeste administrator de patrimoniu sau administrator financiar de patrimoniu.
Incadrarea pe aceste posturi este reglementata de Legea 1/2011, legea educatiei

Art. 250 - Pentru ocuparea funcţiilor didactice auxiliare trebuie îndeplinite următoarele condiţii de studii:
......
k) pentru funcţia de administrator financiar - îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de contabil, contabil-şef;
l) pentru funcţia de administrator de patrimoniu - îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de inginer/subinginer, economist.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Conditii incadrare administrator financiar la scoala mihteo mihteo care sunt conditiile legale pt ocuparea postului de administrator financiar la o scoala gimnaziala? (vezi toată discuția)
Angajare ca administrator de patrimoniu byzu_68 byzu_68 sunt absolvent al facultatii de stiinte economice si administratie publica din anul 2012, licentiat in stiinte administrative. pot sa ocup postul de ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs administrator de patrimoniu byzu_68 byzu_68 va rog sa-mi spuneti care este regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea unui post didactic auxiliar?unde in gasesc, mai exact regulamentul de ... (vezi toată discuția)