am absolvit facultatea de stiinte administrative in anul 2010 si in anul 2012 am gasit un post de administrator la o scoala gimnaziala dar am primit negatie la incadrarea cu studii superioare deoarece nu este compatibila cu functia.
va rog daca puteti sa-mi spune-ti de ce licenta in stiinte administrative nu este compatibila cu functia de administrator la o scoala bugetara?
Stiintele administrative (administratia publica) sunt stiinte sociale si politice, nu au nicio legatura cu postul solicitat.
Postul pe care il doriti se numeste administrator de patrimoniu sau administrator financiar de patrimoniu.
Incadrarea pe aceste posturi este reglementata de Legea 1/2011, legea educatiei
Art. 250 - Pentru ocuparea funcţiilor didactice auxiliare trebuie îndeplinite următoarele condiţii de studii:
......
k) pentru funcţia de administrator financiar - îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de contabil, contabil-şef;
l) pentru funcţia de administrator de patrimoniu - îndeplinirea condiţiilor prevăzute de legislaţia în vigoare pentru funcţia de inginer/subinginer, economist.