avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Conditii incadrare administrator financiar la scoala
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Conditii incadrare administrator financiar la scoala

care sunt conditiile legale pt ocuparea postului de administrator financiar la o scoala gimnaziala?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:28, 13 Iunie 2013
Studii economice medii si/sau superioare, in functie de postul scos la concurs.
@ mihteo

Legea educatiei nationale, Legea nr. 1/2011 prevede :
Art. 250

Pentru ocuparea functiilor didactice auxiliare trebuie indeplinite urmatoarele conditii de studii:
......
k) pentru functia de administrator financiar - indeplinirea conditiilor prevazute de legislatia in vigoare pentru functia de contabil, contabil-sef;
l) pentru functia de administrator de patrimoniu - indeplinirea conditiilor prevazute de legislatia in vigoare pentru functia de inginer/subinginer, economist.
...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licenta in stiinte administrative este buna pentru incadrarea ca administrator de scoala gimnaziala? nutzica1970 nutzica1970 am absolvit facultatea de stiinte administrative in anul 2010 si in anul 2012 am gasit un post de administrator la o scoala gimnaziala dar am primit negatie la ... (vezi toată discuția)
Organizare concurs administrator de patrimoniu byzu_68 byzu_68 va rog sa-mi spuneti care este regulamentul de organizare a concursului pentru ocuparea unui post didactic auxiliar?unde in gasesc, mai exact regulamentul de ... (vezi toată discuția)
Ocupare post crysionela crysionela Buna ziua, Ce studii trebuie sa aiba o persoana pentru a ocupa functia de administrator patrimoniu la un liceu? Multumesc ... (vezi toată discuția)