avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Contestatie impotriva Deciziei AEP
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Contestatie impotriva Deciziei AEP

Buna seara
in calitate de mandatar al unui candidat la alegerile locale am omis sa transmit la AEP raportul detaliat asupra veniturilor si cheltuielilor din campanie deoarece raportul este zero nu sa primit nu s-a cheltuit.
problema este ca acum am primit o decizie de amendare cu cuma de 5000 lei.
imi puteti spune care este instanta competenta sa judece contestatia? si poate ma puteti ajuta si cu un model de contestatie.
va multumesc anticipat.
Va doresc Sarbatori Fericite!

Alte discuții în legătură

Alegeri locale iancutuila iancutuila buna seara. Am candidat la alegerile locale din 10 iunie 2012 si nu am declarat si inregistrat mandatar financiar la autoritatea electorala permanenta pentru ... (vezi toată discuția)
Alegeri locale adrianfan adrianfan sotia mea a candidat ca si independent pentru functia de consilier local la alegerile din vara. in aceasta luna a primit o amenda de la aep pentru nedepunerea ... (vezi toată discuția)
Amendã contravenþionalã pentru încãlcarea art. 38, alin. (1) din legea nr. 334/2006 liwium liwium Buna ziua! La alegerile locale de anul acesta am candidat pentru functia de consilier local independent. Astazi am primit acasa o amensa in valoare de 5000 ron ... (vezi toată discuția)