avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 885 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general care este formula de calcul la penalitati?
Discuție deschisă în Contabilitate în general

care este formula de calcul la penalitati?

Va rog sa-mi dati o formula de calcul a penalitatilor la intarzieri de plata, concret: suma restanta este 26 lei depasind 30 de zile calendaristice de la ultima zi de efectuarea platii.
Valoarea penalitatilor se calculeaza utilizand un procent care se aplica pentru fiecare zi de intarziere la plata. Avand in vedere ca nu cunostem pentru ce se calculeaza penalitatile respective, nu cunoastem procentul, va oferim doar formula de calcul, fara a putea stabili Dvs. suma de plata.

26 lei * X%/zi * 30 zile = Y (valoare penalitati)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Penalizarile in temeiul legii 230/2007 MicaCris MicaCris Conform art 49 a lg 230, suma totala a penalitatilor poate depasi suma restantelor la cote de intretinere? In legea 230 se specifica ca nu poate depasi o ... (vezi toată discuția)
Va rog sa-mi scrieti cum se calculeaza penalitati de intarziere ... nalbaru rodica nalbaru rodica Va rog sa-mi scrieti cum se calculeaza penalitati de intarziere ptr.neplata intretinerii la o Asociatie de Proprietari?conf.legii nr.230/2007 ,art.49. Un ... (vezi toată discuția)
Penalizari intretinere marius20000 marius20000 am o restanta de aprox.1600,la care am o penalizare de 237. mentionez ca aceasta restanta o am de aprox. 6 luni. este calculata bine penalizarea sau este ... (vezi toată discuția)