avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... sentinta la circulatia pe drumurile publice
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

sentinta la circulatia pe drumurile publice

buna ziua
am urmatoarea sentinta:
Solutie: Condamnă pe inculpatul PINTENARU GABRIEL, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism, având în sânge o îmbibaţie alcoolică ce depăşeşte limita legală, prev. de art. 87 al.1 din O.U.G. 195/2002 cu aplic. art. 3201 al.7 C.p.p., faptă din 31.05.2012, la pedeapsa 1 an şi 3 luni închisoare. Cu aplic. art. 71 şi 64 lit. a şi b C.p., cu excepţia dreptului de a alege, prev. de art. 64 al.1 lit. a C.p. În baza art. 81 şi 82 C.pen. suspendă condiţionat executarea pedepsei pe o perioadă de 3 ani şi 3 luni, termen de încercare. În baza art. 71 al. 5 C. p. suspendă executarea pedepsei accesorii pe durata termenului de încercare de mai sus. În baza art. 359 C.pr.pen. atrage atenţia inculpatului asupra disp. art. 83 şi 84 C.pen. privind revocarea suspendării condiţionate în cazul săvârşirii unei alte infracţiuni în termenul de încercare sau al neîndeplinirii obligaţiilor civile din prezenta hotărâre până la expirarea acestui termen. În baza art. 191 C.pr.pen. obligă inculpatul să plătească 600 lei reprezentând cheltuieli judiciare către stat. Cu drept de recurs în termen de 10 zile de la pronunţare pentru Ministerul Public şi pentru inculpat. Pronunţată în şedinţă publică azi, 18.12.2012.

1.care este procedura de urmat pentru achitarea cheltuielilor judiciare? trebuie sa astept o hartie ceva acasa sau trebuie sa merg eu la judecatorie? unde se plateste?
2. nu se spune nimic despre permis, daca se anuleaza sau nu, daca da cand pot lua permisul inapoi si ce examan se da?
Cel mai recent răspuns: pici80 , utilizator 13:08, 22 Decembrie 2012
2. dupa un an dupa ramanerea definitiva a hotararii puteti sa faceti examenul (ca si un sofer noua)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie dosar penal pintenarug pintenarug buna ziua am urmatoarea decizie citita pe sit-ul judecatoriei: 18/12/2012 Condamnare Solutie: Condamnă pe inculpatul P. G., pentru săvârşirea ... (vezi toată discuția)
Suspendarea cond. a executarii pedepsei- reabilitare de drept pintenarug pintenarug Buna ziua Am urmatoarea sentinta definitiva, data in 18.12.2012: Solutie: Condamnă pe inculpatul P G, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)
Condamnat definitiv - procedura privind permisul de conducere pintenarug pintenarug am fost condamnat si s-a dat urmatoarea hotarare judecatoreasca Solutie: Condamnă pe inculpatul P G, pentru săvârşirea infracţiunii de conducere pe ... (vezi toată discuția)