avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... adresa catre Parlam European
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

adresa catre Parlam European

Buna ziua,
in urma unei Ordonante Presidentiale incheiate in luna martie, este o decizie prin care tatal copilului meu este obligat la plata pensiei alimentare si alocatie. Mentionez ca tatal copilului este cetatean roman angajat al Parlam. European. in luna mai am facut o adresa catre Parlam prin care i-am informat despre aceasta decizie, am anexat decizia tradusa si apostilata. in luna dec, mai exact pe 17, inca actualul sot m-a informat ca nu va mai vira el banii (pana acum vira lunar doar alocatia) pt ca se va ocupa Parlamentul de asta. Ceea ce vreau eu sa intreb....pt ca nu am fost contactata de nimeni, carui serviciu trebuie sa ma adresez pentru a intreba ce se intampla, ce se va intampla....nu vreau sa risc sa astept alte inca N luni pana se va misca ceva. Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters223540 , utilizator 18:27, 3 Ianuarie 2013
bună seara,
mastodontul democrației europene se mișcă anevoie, de la caz la caz și din . . . cauza democrației! Ați putea încerca [ link extern ] ;
Buna seara si Sarbatori fericite!
Multumesc de raspuns, am epuizat si aceasta varianta, astept raspuns de la ei, doar ca dupa 3 ian va incepe activitatea acolo.
ați mai putea încerca a lua legătura expediind un e-mail către :
1) Parlamentul R ;
2) unul din distinșii europarlamentari ai R ;
3) Secretariatul General al Guvernului.
Vă mulțumesc pentru urări, să aveți un An Nou cu sănătate și împliniri!
cel mai simplu luati legatura cu cu executor judecatoresc de acolo.pana laurma Parlamentul European este un angajator ca oricare altul....:D. cautatati pe net
Multumesc, am si asta in calcul doar ca tarifele unui executor in Be sunt foarte mari si pana a ajunge acolo as vrea totusi un raspuns de la angajator. Ideea e ca ei ca si angajati isi fac treaba, dar doar treaba lor, nu le amesteca...de aceea banuiesc ca a durat atat pana s-au "miscat", pt ca plicul nu a ajuns din start la cei ce se ocupa de asta si ca sa nu se mai repete istoria cu durata mare de timp, vreau sa ma adresez direct serviciului care se ocupa cu proprirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alocatie copil ContSters223540 ContSters223540 buna ziua, sunt in proces de divort, sotul nu vrea custodia copilului = ca nu e interesat deloc de el; sotul, eu si copilul cetateni romani, eu, din 2009 pana ... (vezi toată discuția)
Fabrica a tras banii din contul tatălui pentru pensia de întreținere, dar refuză să o mai vireze în contul meu. este legal ce se întâmplă? Nicoleta Adriana Nicoleta Adriana Este legal ca o fabrica sa nu imi vireze banii de pensie alimentara? Pana in ianuarie a fost rorul ok de ani de zile. Luna aceasta au spus tatalui ca nu vor ... (vezi toată discuția)
Adresa de infintare a popririi Darie C Darie C Buna ziua, Am primit la adresa firme-i o \"adresa de infiintare a popririi\" pt doi angajati - pt neplata unor amenzi din trecut. Ce trebuie sa fac eu ca ... (vezi toată discuția)