avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Prima Casa
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Prima Casa

Buna seara,

Imi cer scuze daca am gresit topicul, dar am vazut ca scrie cadastru, etc .
As dori sa beneficiez de prima casa, mentionez ca nu sunt casatorit, dar sunt intr-o relatie.
As dori sa va adresez urmatoarele intrebari:
1. Daca nu sunt casarit cu fata respectiva banca poate sa ne calculeze ambele salarii si se elibere creditul dorit, iar in caz ca se poate sa fim trecuti amandoi pe contractul bancii?

2. In momentul in care se finalizeaza contracul V-C si peste 1 an dorim sa ne casatorim putem sa modificam contractul casei, astfel incat sa apara numele de familie al barbatului, daca da cam cat ar costa?

3. Imi puteti scrie, va rog, cam la ce suma sa ma astept de la avocat(stiu ca suma difera de la avocat la avocat si caz la caz, dar cu aproximatie? As dori sa contactez un avocat, astfel incat sa nu fiu inselat de catre proprietar....

4. Daca doresc sa iau un credit de 35.000 E si proprietarul vinde apartamentul cu 30.000 E, eu pot sa beneficiez de acei 5.000 E, adica sa intre in contul meu, sau sa-mi elibere in mana?

5. La un credit de 35.000 E si vechimea apartamentului sa aiba peste 3 ani cat ar trebui sa platesc la notar, dar si la banca (am inteles ca trebuie sa platesc si la banca o anumita suma)?

Multumesc frumos si inca odata va rog sa ma scuzati daca am gresit topicul.

O seara placuta,

Alte discuții în legătură

Executare silita credit ipotecar bancar dafinel dafinel Buna ziua, [b]Sunt in urmatorul caz concret:[/b] Am un credit de nevoi personale de 45.000 de euro din anul 2008 luat de la o banca comerciala, girat cu ... (vezi toată discuția)
Evaluare apartament tankolevente tankolevente Buna seara,exista o suma minima(legala) cu care trebuie vandut un apartament?ex. se da un apartament cu doua camere 40 mp,etaj 3 in stare buna,mai multe ... (vezi toată discuția)
Recuperare restante de la proprietar cu probleme penale gabivoch gabivoch Buna seara. Revin cu problema Asociatiei noastre cu privire la acest proprietar de la care avem de recuperat aprox. 30.000 lei. Cele 2 apartamente au fost ... (vezi toată discuția)