avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 217 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Exista o metoda legala prin care fostul sot sa fie ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Exista o metoda legala prin care fostul sot sa fie obligat la stergerea pozelor cu mine din computerul sau?

Stie cineva cum as putea sau cine ar putea impune fostul sot sa stearga pozele,filmuletele cu mine din comp. si tlf..si moment ca suntem divortati si are acum o concubina care trimite pozele mele la toata romania?? pe cale legala?
Cel mai recent răspuns: alina_md , utilizator 14:22, 24 Decembrie 2012
Mergeti la politie si faceti o sesizare scrisa in care explicati cum se petrec lucrurile...violarea intimitatii dmv...Sarbatori cu bine
multumesc fr mult....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plângere pentru amenintare Bianca9 Bianca9 Buna. In urma cu 2 săptămâni am fost la politie, unde am depus o plângere împotriva fostului concubin care ma ameninta ca va posta niste poze intime cu ... (vezi toată discuția)
Fostul meu prieten a facut publice niste filmari din intimitatea noastră Biriș Georgiana-Maria Biriș Georgiana-Maria Buna ziua, Acus doua zile am fost sunata de o cunoștință care imi spunea că, fostul meu prieten i-a arătat niste filmulete din intimitatea noastră, acea ... (vezi toată discuția)
Amenintare si santaj cu poze intime flaviageorgescu flaviageorgescu Fostul meu iubit ma ameninta ca o sa trimita prietenilor fotografii intime cu mine pe care le-am trimis in perioada in care eram impreuna. Mi-a spus ca nu le ... (vezi toată discuția)