avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 875 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Reclamatie OPC primita pe adresa mea .Daca cineva ma ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Reclamatie OPC primita pe adresa mea .Daca cineva ma poate ajuta as fi recunoscator

Buna ziua.Vreau sa va detaliez pe scurt cazul si sa imi spuneti ce sa fac.In luna noiembrie am fost contactat de un grup de persoane din Timisoara sa le inchiriez cabana,dupa ce vazuse pe un site specializat pozele,mentionez si in anunt era trecut neclasificat,fara dotari speciale.AM primis avans atunci 200 euro deplasandu.ma la timisoara sai ii iau pentru ca dansii nu aveau timp sa vina la petrosani.A sosit data de 29 cand dansii au venit in petrosani,iam dus la munte,au fost dezamagiti ca credeau ca este mai mare ,dar au spus ca se descurca,si ca imi numara banii pana ma intorc din oras cu butelia.Ulterior ei au gasit o cabana libera langa mine cu 250 de euro printr.un fapt fericit,vecinul meu nu avea pe nimeni.,cand mie pe langa avansul de 200 euro,mai aveau 350 sa imi dea.Ei vroiau atunci 100 de euro nu 200 cat imi daduse initial si era bineDUpa ce mau amenintat ,si ulterior au intrat pe propietate sa faca poze fara acordul meu,atunci erau niste prieteni cazati pe 1 ianuarie,au depus reclamatie la ANPC Bucuresti Online.Am fost sunat astazi de un domn ca sa le trimit suma de bani ca sa numai faca anchete si alte cele,politie economica,si dinastea.Ce imi recomandati?Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters20980 , utilizator 18:10, 10 Februarie 2009
In turism se aplica regula de aur urmatoare: Clientul are intotdeauna dreptate sau ar trebui sa se aplica si la noi
Desi nu e clar din mesaj daca au fost cazati la cabana dvs., sigur e ca au ramas niste bani pe care clientii considera ca vi i-au dat degeaba. Daca nu au stat nici macar o noapte acolo, de ce sa plateasca si dvs. de ce sa refuzati returnarea banilor??
restituiti banii daca doriti sa mai inchiriati cabana.
De indata ce langa mine au gasit loc liber cu o suma mai mica decat la mine,era lesne de inteles ca opteaza pt ea,ce aveau mie costa mai mult cu 350 de euro.Va dati seama ca era o suma pe care ei repede sau gandit so faca.Ei mi.-au achitat un avans ca sa le opresc cabana pentru ei,din moment ce nu siau achitat si partea cealalalta?Mentionez ca dansii atunci cereau macar 100 de euro sa fie paguba din partea amandurora dar eu am pierdut ca nu am inchiriato nimanui..lam facut eu acolo
Mentionez ca si costul de deplasare in timisoara,aproximativ 140 de lei pt 500 de km,timp pierdut pe drum,costul de ai urca sus plus ce mi.au facut nu cred ca acopera cei 200 de euro.Plus ca dansii au apelat la amenintari iar eu iam lasat sa spuna linistiti..Am fost de acord ca ei sa petreaca macar 2 noptide banii aia k nu aveam de unde sa le dau dar ei au spus ca vor si cineva sa le dea de mancare,sale bage pe foc..pretentii din moment ce le explicasem in prealabil ca nu are conditii speciale,fara facilitati,si au fost de acord sa imi dea suma.A fost un acord tacit intre parti in care una a renuntat prin neplata sumei aferente.Am fost la persoane abilitate din avocatura si au spus ca avand in vedere faptul ca aveam relatii de amicitie pe net si a fost rugamintea lor de ai lasa acolo..(cei 200 de euro pot fi banii de curent,lemne utilitati )..ce spuneti.?avand in vedere faptul ca ei au facut asta fara sa ma intrebe,nu cred ca as fi fost absurd sa nu le fi dat jumatate de comun acord..dar ei continua...
dupa cele scrise de dvs. este o hartuire si un denunt calomnios, drept pentru care eu va recomand de a aduna probele si de a nu mai raspunde la calomni. puteti consulta in acest caz si un avocat din localiatea dvs.
Tin sa va anunt ca ANPC-ul nu se ocupa de asa ceva,pentru ca nu sunt agent economic.In urma probelor stranse,conform art 193 cod penal,constangerea de catre o autoritate publica sa declar ceva fara vointa mea si sa nu fie adevarat,constituie infractiune.Momentan continui demersurile,am inregistrari telefonice si merg mai departe.La revedere si va rog numai comentati fara sa fiti in masura ;)..

Alte discuții în legătură

Client nemultumit all3ss1o all3ss1o Buna ziua in urma cu o luna am preluat un client la care trebuia sa realizez un scipt pentru internet cu anumite specificatii date . Am incheiat si o ... (vezi toată discuția)
Anulare contract in baza o.u.g. nr. 34/2014 cnicula cnicula Buna ziua, Este prima data cand postez pe acest site, asa ca va rog sa ma iertati daxa cumva nu am creat acest topic in forum-ul corect. Astazi am fost ... (vezi toată discuția)
Inselaciune prin internet emiliano zapata emiliano zapata Buna ziua tuturor!As dori sa fiu ajutat si eu intr-o chestiune legata de o inselaciune prin internet: m-am inteles cu o persoana pe care am cunoscut-o pe ... (vezi toată discuția)