avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 475 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... PFA inactiv
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

PFA inactiv

Tocmai mi-am deschis un PFA, insa am gasit un loc de munca unde nu imi va folosi.

Cum ar trebui sa procedez pentru ca acest PFA sa ramana inactiv, adica sa nu am de platit taxe sau sa am alte obligatii, pe o perioada nedefinita?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 22:53, 31 Decembrie 2012
Cel mai bine ar fi sa radiati PFA. Cheltuieli mici - sub 100 ron, si nu mai aveti batai de cap. Cand doriti sa activati va infiintati o alta PFA.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere firma inactiva razvandiaconu razvandiaconu Buna ziua, Va contactez pentru a va cere sprijinul in urmatoarea problema: Am o firma deschisa in 2007 pe care nu am avut niciun fel de activitate pana acum. ... (vezi toată discuția)
Pfa - advertising madiony madiony Buna ziua, As dori sa stiu ce acte imi trebuie pentru a-mi infiinta un PFA in domeniul advertising-ului, reclame, flyere si activitati similare, neplatitor ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma sau pfa andreiunicat andreiunicat Buna tuturor , Am si eu o nelamurire de 2 ani ma ocup de pagini web freelancer mai bine zis pana acum nu am fost nevoit sa dau facturi sau chitanta pentru ... (vezi toată discuția)