avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... publicitate imobiliara
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

publicitate imobiliara

De ce pana acum era suficient sa cer si sa primesc un singur extras CF, iar acum dupa convertirea in format electronic acesta s-a triplat (cer extras, platesc si primesc trei). pe ce criterii se face acest lucru?
o alta problema a mea...
cum se taxeaza radierile de ipoteca?
mai exact. am inscrise in coala funciara trei ipoteci. doua vechi de cand lumea, dar care nu s-au radiat in momentul achitarii si una pe care am achitat-o recent.
de la banca am primit o singura incheiere cu care m-am dus la cartea funciara. am achitat taxa de 60 de lei, iar pe cand sa primesc incheierea de la ei aflu ca trebuie sa platesc de trei ori taxa, in conditiile in care toata lumea mi-a spus ca indiferent ca este vorba de 1 sau 10 ipoteci se face o singura operatiune, o singura taxare si primesc o singura incheiere.

Alte discuții în legătură

Pact comisoriu de grad iv GeorgianaG GeorgianaG Buna ziua, va solicit un punct de vedere, eventual o solutie la urmatoarea situatie: in 2003 am achizitionat prin credit ipotecar un apartament. In actul ... (vezi toată discuția)
Buna ziua am urmatoarea situatie am cerut eliberarea unui extras ... wirst wirst Buna ziua am urmatoarea situatie am cerut eliberarea unui extras de CF pentru o suprafata de teren si am primit ca si raspuns Prezenta cerere se respinge ... (vezi toată discuția)
Cine a radiat ipoteca? Marta Tot Marta Tot Dacă eu revendic un imobil naţionalizat care în cartea funciară are trecută o ipotecă pentru un împrumut la o bancă naţionalizată în 1948 şi ... (vezi toată discuția)