avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1090 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... evitare plata datorii catre stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

evitare plata datorii catre stat

am datorie la finante 6000 ron .acum sunt nevoita sa fac succesiunea casei mamei mele si as vrea sa i-o transfer direct fiului meu.in felul asta as evita sa devin proprietara si nu m-ar putea executa .e posibil?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:26, 27 Decembrie 2012
1) grăbiți procedura, dacă vor interveni ”finanțele” va fi prea târziu ;
2) poate mai aveți și alte bunuri de valoare pe numele dvs. !
3) vreun serviciu cu salariu ? sau orice bunuri ce le veți dobândi în viitor pe numele dvs ?
Executarea silita se poate impune asupra bunurilor dvs in evidenta, bunuri mobile/imobile/conturi/
drepturi salariale-prezente si viitoare ,pana la concurenta debitului de recuperat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita - debitor fara bunuri sau venituri viorel6122 viorel6122 In ce masura legala se poate executa silit o persoana care nu detine bunuri imobile,resperctiv ,mobile,si nici o sursa legala de venituri. (vezi toată discuția)
Executare silita carmenbal carmenbal In urma cu cateva luni am pierdut un proces penal si am primit o somatie pentru plata cheltuielilor de judecata in favoarea creditorului reclamant.precizez ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita chic35 chic35 Am o SC srl. iar societate a dat in judecata o persoana pentu daune , sc a pierdut procesul iar acum trebuie sa achit daune de judecata in val de 2400 ron ... (vezi toată discuția)