avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1051 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita

In urma cu cateva luni am pierdut un proces penal si am primit o somatie pentru plata cheltuielilor de judecata in favoarea creditorului reclamant.precizez ca in momentul de fata nu dispun de suma necesara ,iar somatia ma obliga sa platesc in urmatoarea zi.Mentionez ca nu am bunuri nici mobile ,nici imobile asa ca as dori sa va intreb ce mi se poate intampla?

Cel mai recent răspuns: n53 , utilizator 18:31, 19 Noiembrie 2013
Executorul judecatoresc la staruinta creditorului poate dispune procedura de executare silita asupra bunurilor dv in evidenta,bunuri mobile/imobile/conturi/drepturi salariale-prezente si viitoare pana la concurenta debitului de recuperat
Este de preferat sa contactati executorul judecatoresc cu scopul incheierii unui angajament de plata
pe moment nimic : sunteți insolvabil.Cel ce nu are nimic ce să i se poată lua? nimic! Când veți avea un oarecare venit . . . fiind în evidența creditorului e posibil să fiți executat dacă în interiorul termenului de prescripție de 3 ani pt. persoanele fizice și de 5 pt. cele juridice fac diligențele necesare ca să nu se prescrie termenul de executare.Poate, mai târziu, veți avea un serviciu, un salariu etc etc și atunci fiind urmărit vă vor putea executa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita alexiastefania alexiastefania Am primit o somatie de executare silita la care a fost atasat si un proces verbal, pentru un card de nevoi personale neachitat in valoare de 2000 lei. Ce pot ... (vezi toată discuția)
Încetarea executării silite prettydaniola prettydaniola Inteleg ca executarea silită poate inceta pe motivul inexistentei de bunuri urmaribile. 1. La cat timp după încetarea executării silite poate începe o ... (vezi toată discuția)
Executare silita nagybela nagybela Buna ziua, Cand se termina o executare silita daca persoana sau firma nu are nimic pe numele lui cu stima, (vezi toată discuția)