avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1001 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... somatie de executare silita
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

somatie de executare silita

Am primit o somatie de executare silita la care a fost atasat si un proces verbal, pentru un card de nevoi personale neachitat in valoare de 2000 lei. Ce pot face, dat fiind ca nu am absolut nici un venit?
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 14:07, 27 Noiembrie 2012
Nu aveti ce face. Executorul va incerca recuperarea debitului atata printr-o eventuala poprire pe venituri cat si prin executare silita bunuri mobile/imobile.
Preferabil,ar fi sa desfasurati demersuri pentru acoperirea sumei
In situatia neplatii,executorul judecatoresc va analiza bunurile dvs in evidenta fiscala-prezente si viitoare si ,la staruinta creditorului poate desfasura o perioada indelungata procedura de executare silita
Verificati pe portal.just daca s-a obtinut incuviintarea executarii silite. S-ar putea sa fie doar o scrisoare de intimidare. Caz in care, dupa 3 ani, datoria se prescrie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cerere de staruinta roian roian buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta. Acum 3 ani am primit de la executorul judecatoresc o incuviintare silita pentru un ... (vezi toată discuția)
Executare silita carmenbal carmenbal In urma cu cateva luni am pierdut un proces penal si am primit o somatie pentru plata cheltuielilor de judecata in favoarea creditorului reclamant.precizez ca ... (vezi toată discuția)
Executare silita pentru credit neachitat blecota blecota Asa cum reiese din titlu, nu am mai achitat un credit iar urmare a acestei fapte am fost somat de catre un exectuor judecatoresc sa achit datoria in urma unei ... (vezi toată discuția)