Asa cum reiese din titlu, nu am mai achitat un credit iar urmare a acestei fapte am fost somat de catre un exectuor judecatoresc sa achit datoria in urma unei sentinte judecatoresti de incuviintare a executarii acestui executor.
Intrebarea mea este: Daca eu nu am nimic pe numele meu, sunt somer si nu detin niciun bun mobil sau imobil, nu am niciun cont in banca, ce poate face executorul?
Expira executarea dupa un anumit timp in care s-a incercat recuperarea, renunta pur si simplu executorul? Ce se poate intampla?
Executorul judecatoresc va desfasura etapele si procedura legala de executare silita asupra bunurilor dvs in evidenta,mobile/imobile/conturi/drepturi salariale - prezente si viitoare
Conditionat de interesul si staruinta creditorului dvs,executarea silita se poate prelungi pe parcursul mai multor ani
Sa inteleg ca creditorul(banca) este cea care poate decide urmarirea in continuare sau renuntarea?
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Cerere de staruinta
roian
buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta.
Acum 3 ani am primit de la executorul judecatoresc o incuviintare silita pentru un ... (vezi toată discuția)
Contract imprumut
camelia_g
1. Cam care ar fi costurile [b]totale[/b] pentru executarea unui contract de imprumut in valoare de 10500 RON ? (Am inteles ca executorul poate sa aiba un ... (vezi toată discuția)