avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită cerere de staruinta
Discuție deschisă în Executare silită

cerere de staruinta

buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la urmatoarea speta.
Acum 3 ani am primit de la executorul judecatoresc o incuviintare silita pentru un credit neachitat, iar recent o somatie de plata a creditului la termen de o zi,la care era atasata o cerere de staruinta din partea creditorului.
Doresc sa aflu in ce consta urmatoarea etapa a executarii (poprire, intrari in incaperi, licitatii bunuri mobile sau imobile)?
Cu stima
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 16:05, 8 Noiembrie 2014
Creditorul poate alege modalitatea de executare in functie de cuantumul creantei.Poate solicita executare silita pe bunuri, pe conturi sau pe salariu .Mergeti la executor si incercati pe cale amiabila cu creditorul sa stabiliti modalitatea de plata, daca accepta in rate etc.
Acum 3 ani?
Faceti contestatie la executare, staruinta e pana in 6 luni, nu la intervale de 3 ani, executarea e perimata si cu putin noroc, dreptul creditorului e prescris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somatie de executare silita alexiastefania alexiastefania Am primit o somatie de executare silita la care a fost atasat si un proces verbal, pentru un card de nevoi personale neachitat in valoare de 2000 lei. Ce pot ... (vezi toată discuția)
Executare dorinv dorinv speta: o executare silita. Cerea de executare facuta in 2003, executorul obtine incuviintarea executarii. Face poprire pe conturile debitorului. Intervin niste ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita ioana71 ioana71 Buna ziua. Am si eu o problema. Mi-a venit o somatie de executare silita de la un executor judecatoresc, precum ca, in termen de 1 zi de la primirea somatiei ... (vezi toată discuția)