avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... despre legea 95/2006.art 313
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

despre legea 95/2006.art 313

Ce puteti sa imi spuneti , in cazul vatamari corporale a unui accident conf. legi si art.313. din l.95/2006 legea sanatati cum se inregistreaza in contabilitate partea vatamata s au cel ce a produs accidentul, agresiunea , ca debitor, se raporteaza CJAS partile vatamate , si se inregistreaza in contabilitate cel ce a produs vatamarea normal conf. legi dar trebuie trimis catre organele de cercetare sa ne specifice cine a produs vatamarea , cel ce a fost vatamat cite odata nu stie cine la vatamat dar in urma cercetari organelor de Polite cu adresa trebuie comunicat normal si dupa aceea se inregistreaza ca debitor cel vinovata de producerea accidentului , agresiuni.deci cf.adreselor de la Politie.

Alte discuții în legătură

Despre legea 95/2006.art 313 sssilvia sssilvia O intrebare foarte importanta pentru mine , la institutia care lucrez s au introdus de ani de zile conform acestei legi si acestui articol , clienti care au ... (vezi toată discuția)
Despre debite nerecubelabile-spitale scatalin scatalin Buna ziua,As dori sa stiu cum am putea sa mai recuperam din debite ,din accidente si agresiuni conf, legi 95/2006,Spitalul trebuie sa recupereze sumele de la ... (vezi toată discuția)
Plata spitalizarii victimelor din accident rutier sandyy sandyy Am avut un accident rutier in decembrie 2008 soldat cu o victima, am reparat masinile implicate pe asigurarea mea RCA si CASCO, fiind considerata vinovata, am ... (vezi toată discuția)