avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2001 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitatea bugetară şi a ... despre legea 95/2006.art 313
Discuție deschisă în Contabilitatea bugetară şi a serviciilor externalizate

despre legea 95/2006.art 313

O intrebare foarte importanta pentru mine , la institutia care lucrez s au introdus de ani de zile conform acestei legi si acestui articol , clienti care au fost victime accidentelor si agresiunilor, nu cum spune articolul 313 din lege 95/2006 , cel care produce o vatamare corporala , ani la rindul s au trimis somati la victime dar sa ne comunice cel ce la vatamat , acum in evidenta contabila am debite din 2007 pina in prezent si au trecut de mult termenul prescriptiei , vin cu rugamintea sa imi spuneti in ce conditi se pot scoate din evidenta si dusi in contul 8034 , cu ce forme legale , ma confrunt cu situati in care se da din umeri ca nu se stie daca ati putea sa imi spuneti forma legala , totusi ar trebui nu sa fie clienti cu dosare pe rol si restul scosi din evidenta dar cum toti clienti au fost somati , dar de recuperat sume foarte putin , acum sunt amenintata de sefi ca imi iau mie din salariu o treime de ce ? m am facut datoria i am somat din punc de vedere contabil ce sa mai fac ? ce forme sa fac legale.?

Alte discuții în legătură

Despre legea 95/2006.art 313 sssilvia sssilvia Ce puteti sa imi spuneti , in cazul vatamari corporale a unui accident conf. legi si art.313. din l.95/2006 legea sanatati cum se inregistreaza in ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala pilar pilar un prieten este in arest preventiv de 6 luni de zile pt acuzatia de vatamare corporala victima are certificat medico legal de 7 zile si nu sa prezentat la ... (vezi toată discuția)
Cine ma poate ajuta Nastase  Cristina Nastase Cristina Trebuie sa stornezi din clenti si sa ii duc in afara bilantului sunt clienti si din ani precdenti ii pot scate prin 117 ??? s au prin 121 . i am scazut prin ... (vezi toată discuția)