avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1110 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

vatamare corporala

un prieten este in arest preventiv de 6 luni de zile pt acuzatia de vatamare corporala victima are certificat medico legal de 7 zile si nu sa prezentat la nici un proces pina acum cel considerat infractor in arest preventiv de 6 luni are la rindul sau un certificat medico legal tot de 7 zile
cit mai sta in arest preventiv
Cel mai recent răspuns: Silvia Renate Mihai , Avocat 18:28, 29 Ianuarie 2010
Din experienta mea de infractor nu cred ca are cum sa il tina mai mult de 6 luni fara condamnare.
Rugamintea mea este sa incercati sa fiti mai explicit si sa incercati sa relatati lucrurile mai pe idelete pentru a putea beneficia de pareri si sfaturi la obiect.
pai daca este cum spuneti dvs si victima are doar 7 zile ingrijiri medicale incadrarea ar fi art. 180 c pen lovirea si alte violente.
Dar ca sa fie in arest preventiv trebuie sa mai fi facut ceva! :-/ Ce anume? Ca sa va putem da un raspuns cat de cat pertinent
Dosarul e in faza cercetarii penale? A ajuns in instanta? Cam mult pentru o vatamare corporala .7 zile ingrijiri medicale?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrare prin efractie,distrugere de bunuri si lovire raluca_andreea raluca_andreea Buna ziua! In data de 19 iunie m-am certat cu fostul meu concubin care era in vizita sa isi vada fetita.Cearta s-a terminat cu lovituri din partea lui,dupa ... (vezi toată discuția)
Lovire sau alte violente br_nicku br_nicku am citit pe un alt forum urmatoarea afirmatie \"[i]Pentru infractiunea de lovire si alte violente este necesar un certificat medico-legal care sa ateste ... (vezi toată discuția)
Mi-am batut prietena shi ea s-a dus la politzie ... help ! yooohooo yooohooo Am batut-o ... shi`a luat certificat medico-legal de 9 zile shi a stat in spital 3-4 zile ... am primit o citatzie sa ma prezint la politzie ... scrie nr de ... (vezi toată discuția)