avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintare
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintare

Buna ziua, Am o prietena care s-a despartit recent de iubitul ei dupa o relatie de 5 ani, iar acum fostul iubit o ameninta ca va posta pe internet un filmulet in care ea face sex oral daca nu se impaca cu el,plus o ca injura tot timpul si ii vorbeste urat va rog sa ne indrumati ce se poate face in acest caz? Va multumesc
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 21:22, 27 Decembrie 2012
Are dreptul de a face plangere la politie pentru infractiunea de santaj.
Sa mearga la politie si ii vor spune politistii ce sa faca.
Sa aiba plangerea scrisa la calculator.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. am și eu o situație și nu știu cum as putea sa ... Simona0611 Simona0611 Buna seara. Am și eu o situație și nu știu cum as putea sa o rezolv. Tocmai m-am despărțit de prietenul meu din varii motive. Ideea este ca nu ma lasă ... (vezi toată discuția)
Santaj stefan_ruxandra stefan_ruxandra ma puteti ajuta?nush daca ma adresez pe forumul care trebuie, dar iata ce vroiam sa va intreb:am o prietena care s-a despartit de prietenul ei, iar acesta are ... (vezi toată discuția)
Fostul iubit ma ameninta! anamaria18 anamaria18 Buna! Am 18 ani. De cateva zile m-am despartit de iubitul meu iar acum imi vorbeste foarte urat, ma injura ma face in tot felul, ma ameninta ca are el grija de ... (vezi toată discuția)