avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1412 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... probleme rambursare anticipata credit
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

probleme rambursare anticipata credit

buna seara,
am un credit,negarantat, pe data de 21.12.2012.,am fost la banca si am platit rata lunara,am intrbat daca pot platii anticipat creditul,persoana de la casierie mi-a spus ca am propriri de la fisc si sa intreb ofiterii de cont.
am intrebat si dupa ce s-au consultat mi-au spus ca pot platii fara sa mi se opreasca banii pt administratia financiara.Am intrbat cat am de platit.mi-au comunicat ,am fost la ghiseu si am depus banii,am semnat un formular,mi-au spus sa mai depun 10 ron pt ca suma depusa nu ajungea pt toate comisioanele si am plecat.Dupa 2 ore am primit un telefon de la banca care ma anunta ca din nu-mi ajung banii pt rambursare deoarece a trebuit ca banca sa verse in contul administratiei fiscale suma poprita.Am fost la banca si le-am spus ca in contractul cu ei nu este stipulat sa plateasca sume catre terti[sume contestate de mine].Deci acum suma depusa de mine pt lichidarea creditului nu mai este suficienta.Cum se poate ca,eu ca si client al bancii,fara sa semnez nimic ,din contul meu banii depusi pt o plata sa fie destinati altei plati?banca este organ de recuperare al altor datorii catre terti,si apoi sa ma oblige sa dau alti bani pt creditul pe care eu l-am platit?Este un abuz de incredere,este incredibil
Cel mai recent răspuns: Gabriela Monica Ionescu , Consultant fiscal 11:31, 28 Decembrie 2012
Da, banca in calitate de tert poprit are obligatia de a retine si vira suma respectiva.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Poprire cont alicess alicess Buna ziua, Am o poprire pe contul bancar si o descoperire de card la aceeasi banca. De 3 luni, banca imi opreste 1/3 din salariu insa nu a virat nicio suma ... (vezi toată discuția)
Poprire cont banca ContSters315891 ContSters315891 Buna ziua! Ma inregistrez cu datorii la primaria de care apartin, ca urmare a neplatii unor amenzi de circulatie, mai mult sau mai putin abuzive. Prin urmare, ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! angajatorul, in calitate de tert poprit, vireaza lunar ... sissi24 sissi24 Buna ziua! Angajatorul, in calitate de tert poprit, vireaza lunar sumele poprite din salariilor salariatilor-debitori in contul indicat de executorii ... (vezi toată discuția)