buna seara,
am un credit,negarantat, pe data de 21.12.2012.,am fost la banca si am platit rata lunara,am intrbat daca pot platii anticipat creditul,persoana de la casierie mi-a spus ca am propriri de la fisc si sa intreb ofiterii de cont.
am intrebat si dupa ce s-au consultat mi-au spus ca pot platii fara sa mi se opreasca banii pt administratia financiara.Am intrbat cat am de platit.mi-au comunicat ,am fost la ghiseu si am depus banii,am semnat un formular,mi-au spus sa mai depun 10 ron pt ca suma depusa nu ajungea pt toate comisioanele si am plecat.Dupa 2 ore am primit un telefon de la banca care ma anunta ca din nu-mi ajung banii pt rambursare deoarece a trebuit ca banca sa verse in contul administratiei fiscale suma poprita.Am fost la banca si le-am spus ca in contractul cu ei nu este stipulat sa plateasca sume catre terti[sume contestate de mine].Deci acum suma depusa de mine pt lichidarea creditului nu mai este suficienta.Cum se poate ca,eu ca si client al bancii,fara sa semnez nimic ,din contul meu banii depusi pt o plata sa fie destinati altei plati?banca este organ de recuperare al altor datorii catre terti,si apoi sa ma oblige sa dau alti bani pt creditul pe care eu l-am platit?Este un abuz de incredere,este incredibil
Da, banca in calitate de tert poprit are obligatia de a retine si vira suma respectiva.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Poprire cont
alicess
Buna ziua,
Am o poprire pe contul bancar si o descoperire de card la aceeasi banca. De 3 luni, banca imi opreste 1/3 din salariu insa nu a virat nicio suma ... (vezi toată discuția)