avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 951 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Pe data de 25 sep am intrat in concediu prenatal, iar pe data de 21 nov am nascut.Cate zile de concediu mai am si cand imi pot depune dosarul pt indemnizatie crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 12:56, 28 Decembrie 2012
1. Concediul de maternitate (sarcina si lauzie = pre si postnatal) are in total 126 de zile calendaristice (mai aveti dreptul la 68 de zile).

2. In CCC puteti intra dupa ce se termina concediul de maternitate dar nu mai devreme de a 43-a zi de la nasterea copilului.

3. Actele pentru CCC se depun la Primarie in termen de 60 de zile lucratoare de la data cu care doriti sa intrati in CCC.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ccc irymar irymar Buna ziua Nasa mea a intrat in concediu din 1 mai, in 17 mai a nascut. Intrebarea mea este: trebuie sa ia toate cele 120 de zile de concediu si apoi poate ... (vezi toată discuția)
Ccc tata onushkamaya onushkamaya Buna ziua, urmeaza sa nasc in luna ianuarie si stiu ca mamele pot beneficia de concediu de materniate (cel prenatal - 63 zile, cel postnatal la fel) Daca eu ... (vezi toată discuția)
Concediul pre si postnatal sircuanda sircuanda Buna seara, am o intrebare , puteti sa imi spuneti daca in concediul prenatal imi iau 30 de zile, restul de 96 le pot lua toate dupa nastere (concediul ... (vezi toată discuția)