avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 649 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... nelamuriri pfa
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

nelamuriri pfa

Am deschis un pfa in aprilie anul acesta in ideea ca poate il voi folosi,dar nu am avut nici o activitate.Acum vreau sa-l suspend si as vrea sa stiu cum procedez.
Trebuie sa mai depun la fisc formularul 220 pe zero?
Mentionez ca sunt salariat si in prezent sunt in concediu ingrijire copil.
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:12, 28 Decembrie 2012
1 - Suspendare temporara activitatii unui PFA se face la ONRC prin depunereca unei cereri la care se anexeaza actele emise la infiintare
2 - La reluare activitatii se depun declaratii (070, 220 ) la ANAF

Documente necesare:

- act de identitate;

- certificatul de inregistrare si certificatele constatatoare emise in baza declaratiilor-tip pe propria raspundere pentru autorizarea activitatii in original;

- declaraţia-tip pe propria raspundere din care sa rezulte ca persoana fizica autorizata / intreprinderea individuala nu desfasoara la sediu ori in afara acestora activitatile declarate o perioada de maxim 3 ani.
Ultima modificare: Vineri, 28 Decembrie 2012
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare temporara a activitati srl BEVAVI BEVAVI As dori sa suspend temporar activitatea unei Societati Comerciale SRL, care activeaza in constructii. Se poate, cum procedez? (vezi toată discuția)
Cedare firma-rog ajutor bialuca1978 bialuca1978 am o firma cu activitatea suspendata si o cunostinta mi-a propus sa i-o cedez ce acte ar trebui sa semnez pentru a nu avea probleme pe viitor (procese ... (vezi toată discuția)
Reluare activitate srl suspendat Kyandra Kyandra Am un SRL a carui activitate a fost suspendata temporar in aprilie 2010. Deoarece, intre timp, au aparut ceva raze de soare la orizont, doresc sa merg la ... (vezi toată discuția)