avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Consilier clasa I debutant Serviciul Public Comunitar ...
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Consilier clasa I debutant Serviciul Public Comunitar de Evidenta a Persoanelor

Buna ziua!
Mi-ati putea spune care este salariul sau cum se calculeaza salariul pentru un Consilier clasa I debutant din cadrul unui Serviciu Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor si care ar fi atributiile cuprinse in fisa postului pentru aceasta functie?
Va multumesc anticipat!

Alte discuții în legătură

Consilier personal - achizitii publice consilierul personal al primaului are dispozitie cu atributii de achizitii publice,dar seful vrea sa renunte la functia de consilier personal, sa modifica ... (vezi toată discuția)
Promovarea pe studii superioare mary00 mary00 Bună ziua! Am şi eu o întrebare, sunt funcţionar public în cadrul ministerului justiţiei pe funţia de referent debutant( am 4 luni vechime) şi sunt ... (vezi toată discuția)
Acordarea consultantei juridice de catre un consilier Karmen_2 Karmen_2 Buna ziua As dori sa-mi spuneti daca un functionar public, absolvent al unei facultati de drept dar angajat pe functie publica de consilier poate acorda ... (vezi toată discuția)