avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 479 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor incalzire Leg.416/2001
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor incalzire Leg.416/2001

Sunt in ajutor social (venitul minim garantat), ajutorul de incalzire pentu cei cu ajutor social primaria spune ca nu au primit bani de la Oficiul judetean de prestati sociale in schimb pentru cei care nu sunt in ajutor social au venit bani pentru ajutorul de incalzire.Conform art.25 ar trebui sa beneficiem si noi , dar nu au venit se scuza primaria . .Intrebare; Cine are obligatia si responsabilitatea in acest caz conform legi sa primim ce ni-se cuvine ? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Ajutor social pe caz de boala hirlau laura hirlau laura Buna ziua, ma numesc Laura Hirlau, am 42 de ani si am o problema. Acum 3 ani ,am fost operata de cancer de col uterin si acum un an am fost diagnosticata cu ... (vezi toată discuția)
Ajutor social ghost87 ghost87 Buna seara. Am si eu o nelamurire, daca puteti sa ma ajutati cu un sfat. Am doi bunici, despartiti numai faptic, nu si divortati legal. Bunicul are o pensie de ... (vezi toată discuția)
Care sunt conditiile sa pot beneficia de ajutor de la primarie? ral-alexandra ral-alexandra SEpoate sa primesc un supliment de la primarie ,daca eu nu lucrez sotul castiga 877ron si avem un copil de 3 ani? si ce documente ar fi necesare daca da? (vezi toată discuția)