avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Inmatriculare fara plata taxei de poluare
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Inmatriculare fara plata taxei de poluare

In cererea de preschimbare de termen la judecata pentru inmatricularea auto fara plata taxei ,ce motive ,acte sunt necesare ?
Boli cronice, handicap ? Motive temeinice...
Cel mai recent răspuns: ovis2006 , utilizator 18:08, 2 Ianuarie 2013
Spre exemplu un motiv temeinic este faptul ca autovehiculul a fost achizitionat si va fi folosit pentru transportul unei persoane cu handicap, dar acest motiv trebuie dovedit cu documente.
Decizia de pensie pentru boli cardio-vasculare , boli neurologice nu sunt acceptate in instanta?Multumesc
Din punctul meu de vedere nu este un motiv relevant. Conform Codului de procedura civila motivul trebuie sa fie temeinic, instanta este cea care apreciaza temeinicia acestuia ...
Multumesc frumos pentru raspuns. O zi placuta si la Multi Ani !
Semiparalizie cu insotitor este un motiv pentru preschimbarea termenului de judecata?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculare fara plata taxei de poluare ovis2006 ovis2006 Semiparalizie cu insotitor este un motiv pentru preschimbarea termenului de judecata? (vezi toată discuția)
Taxa auto redusa pentru persoana cu handicap? ejneb00n ejneb00n Buna seara si la multi ani. Detin un automobil inscris in Italia, euro 2 si mi se pare o crima taxa auto pentru inscriere aici la noi din moment ce masina am ... (vezi toată discuția)
Taxa inmatriculare auto pt persoana cu handicap mosuxl mosuxl Buna ziua, Astazi am fost la 4 institutii ale statului ( RAR, TREZORERIE,ANAF,TAXE SI IMPOZITE ) – niciunde nu am reusit sa aflu informatiile ... (vezi toată discuția)