Buna ziua,
Eu si mama mea avem o problema serioasa cu plata impozitului pe acest an. De aceea va rog sa ma ajutati sa o rezolv. Iata despre ce este vorba.
Societatea mea are un contract de arenda facut cu mama mea. In primavara am solicitat autoritatilor locale o adeverinta pentru APIA in vederea solicitarii subventiilor agricole pe suprafata. Functionara de la birou (Registrul Agricol) mi-a spus ca nu poate sa-mi elibereze acea adeverinta numai daca terenul agricol este trecut in Registrul Agricol pe societate. Ca urmare la cererea mea si a mamei mele a trecut terenul in Registrul Agrico pe societate si mi-a eliberat adeverinta. Dupa cateva luni, pentru ca nu dorea sa ramana cu datorii mama mea a mers la primarie si a intrebat daca are impozit de platit pentru acest an. Cei de acolo au spus ca da si ca urmare au trecut din nou terenul in Registrul Agricol de pe societate pe mama mea . Nu mi se pare in regula acest lucru mai ales ca la primavara ma voi lovi iarasi de problema eliberarii adeverintei. Mai mult, mama mea a primit de la ANAF o instiintare ca sa depuna declaratia pe venit. A depus-o si in urma depunerii ei a mai rezultat inca o suma de plata 16% din venitul generat de arenda. Acest lucru nu inseamna dubla impozitare?
:stunned:Ma poate indruma cineva ce sa fac? Va rog foarte mult!
O zi minunata
Citeste mai mult:
www.avocatnet.ro/content/uti...
Follow us: Avocatnetro on Facebook