avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... efectele trecerii in inactivitate
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

efectele trecerii in inactivitate

Conform Codului fiscal trecerea in inactivitate a unei firme produce efecte catre terti. Am de recuperat o creanta de la o firma in acesta situatie. Sint afectat de acesta situatie?
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 10:34, 31 Decembrie 2012
Multumesc pentru rapuns.

Mai indraznesc sa va solicit o lamurire: asupra a ce se poate face executarea silita daca firma nu are activiate, deci nici venituri? Se pare ca nici sediu, domiciliul fiscal declarat fiind fals. Capital social 200lei.
(Insolventa nu o pot solicitat, creanta fiind mai mica decit 45000 lei)
In astfel de situatie nu prea mai aveti ce face. Cel mult sa formulati o plangere penala impotriva administratorului pentru inselaciune, daca sunt intrunite elementele constitutive.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma inactiva MinolaRaisa120 MinolaRaisa120 Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Cazierul fiscal al administratorului Frigioiu52 Frigioiu52 Buna ziua, As vrea sa stiu daca cazierul fiscal al administratorului unui SRL pentru expirare valabilitate sediu social se sterge dupa 5 ani. Sediul a fost ... (vezi toată discuția)
Srl cu activitate suspendata celeonora celeonora Buna ziua, In cazul in care un srl are suspendata activitatea la registrul comertului ,mai poate fi declarat inactiv de anaf si in ce conditii? Cu multumiri. (vezi toată discuția)