avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 963 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Pot suspenda activitate pfa cu datorii la stat?
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Pot suspenda activitate pfa cu datorii la stat?

As vrea sa suspend activitatea unui pfa pt a intra in concediu de crestere a copilului, dar nu am platit impozitul pe anul acesta. Daca nu suspend sau inchid pfa nu pot lua deloc indemnizatia. Ce sa fac?
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 11:41, 29 Decembrie 2012
Puteti suspenda activitatea, dar penalitatile curg oricum. De asemenea se poate si radia PFA, dar datoriile vor fi ,, transferate" pe CNP-ul titularului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detin firma cu datorii la stat - pot infiinta una noua? savi0r savi0r Buna ziua Vreau sa va cer sfatul legat de o problema a unei intreprinderi individuale. Am aceasta intreprindere individuala infiintata din anul ... (vezi toată discuția)
Vreau sa inchid pfa-ul... flory2v flory2v Buna ziua. Am deschis un PFA in domeniul proiectarii. Eu peste 3 luni ( in luna septembrie 2010 ) devin mamica si as vrea sa inchid si PFA -ul pentru a ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil Roxana Elena Dumitriu Roxana Elena Dumitriu Buna ziua, In curand voi intra in concediu pt cresterea copilului. In acest moment sunt angajata cu norma intreaga si detin si un PFA. Intrebarea este: ... (vezi toată discuția)