Si in acest caz ce se recomanda? Pentru ca frazele spuse sunt minciuni, acel loc nu ii apartine si mai mult ca sigur nu cred ca se platea pentru tractarea masinii in alt oras.
1) Eu NU vă pot îndemna dar nici pune stavilă în opțiunea dvs. de a depune o reclamație (rog rețineți : reclamație și NU Plângere penală pt amenințare) dar MAI ÎNTÂI DE TOATE : aveți probe ? Dacă nu aveți probe și doriți un ”semnal de alarmă preventiv/avertisment dat acelei persoane, tot de invenția/scula/unealta aceasta juridică numită probă, vă veți lovi.Altfel, vă ”creați” un dușman, un dușman poate fi înrăit sau îmblânzit, pe bază unei probe poate fi, să zicem, ”anihilat”, scopul lui.
” Dar as fi vrut sa ii fac o plangere, sau macar sa ii raspund in termeni legali unde se va ajunge in caz ca va mai aplica inca odata aceasta atitudine.”
2) Dacă aceasta e voia dvs. puteți opta pt. traducerea ei în fapte, eventual, Poliția ar putea să-i atragă atenția asupra comportamentului.Eu, personal : nu aș pune-o în practică fără
”sau macar sa ii raspund in termeni legali unde se va ajunge in caz ca va mai aplica inca odata aceasta atitudine.”
3) Cum ați dori dvs., prin ce mijloace, procedură etc etc ? Poate v-am putea ajuta cumva.Îl cunoașteți și doriți să-i transmiteți în scris pe adresa sa ?
Vă așteptăm cu ceva propuneri, de veți dori să le analizăm.
PROBE.
~ final discuție ~