avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 438 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Termene de amanare a pronuntarii si apoi punere pe rol ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Termene de amanare a pronuntarii si apoi punere pe rol al dosarului

Buna,
Va rog frumos daca poate sa-mi spuna si mie cineva ce inseamna atatea amanari la o pronuntare de inselaciune si apoi punere pe rol.Poatee ajuta si nr de dosar de la judecatoria cluj :30633/211/2010.Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 14:57, 31 Decembrie 2012
In conditiile in care instanta considera necesar studierea mai profunda a unor elemente din dosar, poate amana pronuntarea pentru o perioada de cel mult 7 zile.
La urmatorul termen, in care ar fi trebuit sa se pronunte, se poate repeta amanarea pentru alte 7 zile.
Si tot asa, pana la lamurirea instantei.
Daca in final se ajunge la concluzia ca nu se poate trece la solutionarea spetei din lipsa ...uneia sau ...alteia, se poate repune cauza pe rol, pentru indeplinirea acelei conditii sau probe.
Dvs. aveti informatiile de pe internet, dar pana la data de 15.01.2013 veti primi citatie cu termenul si conditiile ce trebuiesc indeplinite.
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Decembrie 2012
Marcel Mihalache, Avocat
Adica poate sa dea achitare?
Se poate sa fie vorba si de achitare si de condamnare.
Depinde de mai multe lucruri.
In general, dupa parerea mea, se ajunge la condamnare in astfel de situatii dar nu este in proportie de 100 %... asa ceva...
Domnule avocat daca nu s-a dat condamnarea de ce s-a repus pe rol?asta nu inteleg
Daca citeati cu atentie toate raspunsurile, v-ati fi lamurit.
S-a repus pe rol pentru a se administra noi dovezi, deoarece instanta nu este pe deplin lamurita.
Veti primi acasa citatie cu noul termen, si acolo va fi facuta aceasta specificatie.

Alte discuții în legătură

Pot formula cerere reconventionala sau intampinare dupa repunerea cauzei pe rol? cata78 cata78 buna ziua sunt parte intr-un proces de marirea pensiei de intretinere la termenul fixat m-am prezentat la judectorie , judecatoarea m-a anuntat ... (vezi toată discuția)
Amanare pronuntare davbog1984 davbog1984 Buna ziua, Va rog daca ma puteti ajuta am si eu o mare nelamurire. Pe data de 12 Mai mi s-a spus ca este in pronuntare, seara mai tarziu am verificat pe ... (vezi toată discuția)
Cerere de amanare a cauzei ContSters149882 ContSters149882 Salutare! Am si eu nevoie de un sfat.. Am un proces pe 26 Martie 2012, am primit citatia acum cateva zile. Insa nu pot ajunge, abia m-am angajat si nu pot ... (vezi toată discuția)