avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1490 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... amanare pronuntare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

amanare pronuntare

Buna ziua,

Va rog daca ma puteti ajuta am si eu o mare nelamurire. Pe data de 12 Mai mi s-a spus ca este in pronuntare, seara mai tarziu am verificat pe porta.just.ro si scria ca s-a amanat pronuntarea pe 19 mai, acu am primit acasa citatie sa ma prezint la judecatorie maine, iar acu am verificat din nou pe porta.just.ro scrie ca in data de 19 Mai a fost iar amanat, ce poate sa insemne asta? trebuia sa ma prezint si eu la pronuntare? sau de ce se tot amana ca nu inteleg? Multumesc, Bogdan.
Cel mai recent răspuns: adi_2010 , utilizator 18:54, 25 Mai 2011
nu trebuia sa va prezentati. instantele amana destul de des pronuntarile deoarece sunt superaglomerate. ...daca insa spuneti ca v-a citat in acelasi dosar , insemna ca a repus cauza pe rol..adica mai vrea sa lamureasca ceva si are nevoie de prezenta dvs.
av.antoanelageaman a scris:

nu trebuia sa va prezentati. instantele amana destul de des pronuntarile deoarece sunt superaglomerate. ...daca insa spuneti ca v-a citat in acelasi dosar , insemna ca a repus cauza pe rol..adica mai vrea sa lamureasca ceva si are nevoie de prezenta dvs.



Multumesc pentru raspunsul rapid, o sa vad maine care este problema. O zi buna.
Astazi se implinea termenul de 7 zile dat pentru pronuntarea intr-un proces de fond.
Pe site-ul judecatoriei a aparut specificarea ca s-a amanat cu inca 7 zile pronuntarea hotararii.
Cum pot afla motivul amanarii? Daca merg maine la judecatorie, dosarul probabil va fi la judecator, dar cine imi poate spune care a fost motivul?
Daca doresc sa stiu ce s-a mai depus la dosar dupa concluziile mele scrise, exista vreo posibilitate de a afla pana la hotarea instantei (la ultima infatisare partea adversa nu a depus concluzii scrise, dar as vrea sa stiu daca au depus dupa aceea si ce au scris)?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amanare pronuntare adi_2010 adi_2010 Astazi se implinea termenul de 7 zile dat pentru pronuntarea intr-un proces de fond. Pe site-ul judecatoriei a aparut specificarea ca s-a amanat cu inca 7 ... (vezi toată discuția)
Care poate fi motivul amanarii sentintei de catre judecatori stefan_71 stefan_71 Buna seara! Am mai scris si revin ,de aceasta data ,cerand opinia dvs vizavi de motivul amanarii unei sentinte de catre judecatori. Este vorba de un apel ... (vezi toată discuția)
Cale de atac - pot schimba avocatul, pot prezenta alte inscrisuri? t_zdru t_zdru exista vreo modalitate ca in perioada care incepe de la sedinta de apel pina la pronuntarea sentintei ( o saptamina) de schimbare a avocatului sau de ... (vezi toată discuția)