Buna seara!
Am mai scris si revin ,de aceasta data ,cerand opinia dvs vizavi de motivul amanarii unei sentinte de catre judecatori.
Este vorba de un apel depus de fosta mea sotie privind custodia comuna si drepturile obtinute de mine in prima instanta.
S-a judecat si acest apel iar la ultima infatisare (cea cu martori)instanta de judecata a comunicat ca se va da verdictul peste o saptamana.Ulterior,in saptamana urmatoare,instanta a amanat din nou sentinta pt inca o saptamana.
Nu stiu din ce cauza si sunt nelinistit din acest punct de vedere.
Nu au avut timp suficient?au opinii contradictorii judecatorii?Sa mai fi depus probe la dosar fosta sotie ulterior ultimei infatisari?(cu toate ca stiu ca nu are voie)
Va rog sa -mi spuneti ,din experienta dvs,care ar putea fi motivul acestor amanari.
Sper sa nu se amane si saptamana viitoare.
"Avand nevoie de timp pentru a delibera" - nu a avut timp/cand sa studieze dosarul sau nu s-a hotarat inca, iar aici sunt n motive posibile. Din experienta va spun ca e bine sa depuneti niste concluzii scrise. In 8/10 cazuri chiar il ajuta pe judecator sa se decida si ii aduc aminte povestea din sala.
Nu trebuie sa va faceti griji intrucat amanarea pronuntarii este destul de frecventa.
Probe noi nu ar mai fi trebuit sa fie depuse la dosar si daca au fost depuse ele nu trebuiesc luate in seama. Daca probele ar fi unele concludente, cauza ar trebui repusa pe rol si rediscutat in contradictoriu.
Este un sfat bun acela de a depune concluzii scrise.
Cat despre motivele amanarii de pronuntare acestea pot fi variate: de la lipsa de timp din cauza aglomerarii instantei, la lipsa de chef, la starea de sanatate a unor judecatori etc