am castigat o contestatie la executare impotriva AFP. Sentinta a fost comunicata in august 2010, AFP a depus cerere de recurs in termen,dar nu l-a motivat nici pana acum- am primul termen saptamana viitoare.
Pot solicita respingerea recursului ca nemotivat si nefondat sau respingerea ca nefondat o fac in subsidiar?
Pot in loc de intampinare sa depun doar concluzii intr-un singur exemplar,pt. instanta? Voi solicita judecarea in lipsa si sincer doresc sa termin dosarul intr-un termen si sa nu-l mai tergiversez cu comunicarea inscrisurilor.
Aha, acum am priceput ca de aceasta amanare vreti sa scapati (credeam ca va temeti de amanarea generata de comunicarea tradiva a motivelor de recurs).
Concluziile scrise nu se comunica, deci nu genereaza amanari.
Sincer, nemotivarea nu are nevoie de nimic din partea dvs.(instanta probabil o va observa din oficiu), dar mai bine sa fiti sigur.
Deci sa raman la concluzii intr-un singur exemplar?
Da,sunt patita cu un recurs la care m-am culcat pe o ureche si l-am pierdut cu brio (cu fond castigat) asa ca suflu si in iaurt acum...
Da, ramane concluzii intr-un singur exemplar, ca sa evitati tergiversarea.
(Nu stiu ce cauza aveti, insa e bine sa stiti ca, nedepunand intampinare, veti putea fi decazuta din dreptul de a invoca exceptii si probe noi. E un risc pe care vi-l asumati ca sa evitati amanarea. Daca nu aveti execeptii sau probe noi, nu pierdeti nimic.)