avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 974 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... intampinare sau concluzii?
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

intampinare sau concluzii?

am castigat o contestatie la executare impotriva AFP. Sentinta a fost comunicata in august 2010, AFP a depus cerere de recurs in termen,dar nu l-a motivat nici pana acum- am primul termen saptamana viitoare.
Pot solicita respingerea recursului ca nemotivat si nefondat sau respingerea ca nefondat o fac in subsidiar?
Pot in loc de intampinare sa depun doar concluzii intr-un singur exemplar,pt. instanta? Voi solicita judecarea in lipsa si sincer doresc sa termin dosarul intr-un termen si sa nu-l mai tergiversez cu comunicarea inscrisurilor.
Cel mai recent răspuns: nitmar , utilizator 10:16, 20 Ianuarie 2011
Mai bine intampinare.
Intai respingerea (nu stiu daca nu cumva anulare) ca nemotivat in termen, apoi respingerea ca nefondat.
Deci nu scap de intampinare depusa in 2 exemplare, implicit comunicarea acesteia?
Aha, acum am priceput ca de aceasta amanare vreti sa scapati (credeam ca va temeti de amanarea generata de comunicarea tradiva a motivelor de recurs).
Concluziile scrise nu se comunica, deci nu genereaza amanari.
Sincer, nemotivarea nu are nevoie de nimic din partea dvs.(instanta probabil o va observa din oficiu), dar mai bine sa fiti sigur.
Deci sa raman la concluzii intr-un singur exemplar?
Da,sunt patita cu un recurs la care m-am culcat pe o ureche si l-am pierdut cu brio (cu fond castigat) asa ca suflu si in iaurt acum...
Da, ramane concluzii intr-un singur exemplar, ca sa evitati tergiversarea.

(Nu stiu ce cauza aveti, insa e bine sa stiti ca, nedepunand intampinare, veti putea fi decazuta din dreptul de a invoca exceptii si probe noi. E un risc pe care vi-l asumati ca sa evitati amanarea. Daca nu aveti execeptii sau probe noi, nu pierdeti nimic.)

Alte discuții în legătură

Se depune intampinare de 2 ori? nitmar nitmar se declara recurs in august 2010, cu termen in ianuarie 2011. Mi se comunica citatia fara motive de recurs, care nu erau depuse la dosar. Primul termen urma sa ... (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Dosar raspundere delictuala romex romex Va rog sa ma lamuriti intr-o speta : -Am fost dat in judecata intr-un dosar de raspundere delictuala . Pe fond s-a dat pronuntare prin respingerea ... (vezi toată discuția)