avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1091 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... se depune intampinare de 2 ori?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

se depune intampinare de 2 ori?

se declara recurs in august 2010, cu termen in ianuarie 2011. Mi se comunica citatia fara motive de recurs, care nu erau depuse la dosar. Primul termen urma sa aiba loc intr-o miercuri, luni depune recurenta motivele de recurs. Tot luni am depus si eu intampinare (fara sa am cunostiinta de motive, dosarul fiind deja luat din arhiva la instanta), solicitand respingerea recursului ca nemotivat in termen si facand aparari sumare pentru respingerea ca nefondat. Solicit judecarea cauzei in lipsa.Se da un nou termen pentru comunicarea motivelor de recurs. Pentru a raspunde la motivele de recurs eu ce trebuie acum sa fac: concluzii scise sau tot...intampinare?
Cel mai recent răspuns: nitmar , utilizator 07:03, 24 Februarie 2011
Faceti o completare la intampinare ca urmare a comunicarii motivelor de recurs.
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
ContSters120042, utilizator
Si exact asa o intitulez: completare la intampinare? Trebuie depus tot in 2 exemplare sau daca nu vreau sa tergiversez procesul pot sa o depun intr-un singur exemplar?
Ultima modificare: Miercuri, 23 Februarie 2011
nitmar, utilizator
Nu doua ex si nu unul ci cate parti sunt in dosar catre care tr sa se faca comunicarea. Sigur ca puteti sa dati un singur ex, insa va trage de urechi onorata.
Faceti un preambul in care scrieti: ca urmare a comunicarii catre noi, la data de... a motivelor de recurs, formulam prezentele note scrise in completarea intampinarii depusa la data de...
Ceva de genul asta...
Mii de multumiri.Ma gandeam sa depun doar un exemplar pentru a nu mai tergiversa procesul cu comunicarea, dar decat sa ma trezesc cu decizia casata la revizuire pe motiv de necomunicare a actelor...Desi fiind note scrise,parca totusi nu ar necesita exemplar dublu si comunicarea...
Cu trasul de urechi e mai greu pt ca voi solicita judecata in lipsa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intampinare sau concluzii? nitmar nitmar am castigat o contestatie la executare impotriva AFP. Sentinta a fost comunicata in august 2010, AFP a depus cerere de recurs in termen,dar nu l-a motivat nici ... (vezi toată discuția)
Procedura judecarii in recurs - depunere intampinare, propunere probe lonita lonita Buna ziua. Sunt intr-un proces pentru stabilire program vizitare minor, urmeaza sa se judece recursul, primul termen este in iunie. Am depus ... (vezi toată discuția)
Comunicare intampinare ContSters22096 ContSters22096 in cadrul unui recurs, recurentul poate sa solicite la primul termen comunicarea intampinarii? care este practica instantelor in acest sens? exista ... (vezi toată discuția)