avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 345 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... comunicare intampinare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

comunicare intampinare

in cadrul unui recurs, recurentul poate sa solicite la primul termen comunicarea intampinarii? care este practica instantelor in acest sens?
exista posibilitatea ca intimatul sa fi depus intampinarea cu mai mult de 5 zile inaintea termenului de judecata, insa recurentul nu este din localitatea unde se judeca procesul.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:55, 16 Februarie 2011
pai pe citatie scrie ca se poate depune intampinare cu cel putin cinci zile inainte de termen si asta ca sa ajunga la dosar toate piesele.important este sa fie la termenul de judecata.
Da, poate solicita instantei sa i se acorde un nou termen de judecata pentru a lua cunostinta de inatmpinare si, in acest sens, poate solicita sa i se inmaneze un exemplar de pe intampinare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recurs - incuviintare executare silita... viorelh viorelh Societatea la care sunt administrator este...\" chemata in instanta in caliatate de intimat in proces cu o alta societate... prin BEJ...in calitate de ... (vezi toată discuția)
Necomunicarea motivelor de recurs xyz2012 xyz2012 Buna ziua, Sunt parte, in calitate de intimat, intr-un proces, un recurs care are primul termen la tribunal in 2 octombrie \'13, se judeca pe vechiul ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli de judecata in recurs tardiv dandanaua dandanaua Intimatul-parat, prin aparator, depune cu 3 zile inainte de primul termen al unui recurs civil, intampinare si chitanta privind onorariul avocatului.Peste 3 ... (vezi toată discuția)